Er du vår nye super- duper hyggelige og over gjennomsnittet -

 service innstilte kafe og krambu vert?

IMG_9620 kopi.jpg
 
 

Det hele startet...

I 1920 når kjøpmann Aksel Harby etablerte Harby Landhandel i Næroset. Eiendommen han kjøpte het Fagernes og ga senere navn til Fagernes skolekrets. Landhandleriet som også fungerte som skysstasjon med mulighet for overnatting og kafe, har gjennom snart hundre år og fire generasjoner Harby, huset alt fra kjente forfattere til lokale helter som kanskje endte opp med en dram eller to for mye på en sen lørdagskveld.

Vårt hovedfokus gjennom snart hundre år har allikevel alltid vært å gi kunden det den trenger, med en best mulig opplevelse på kjøpet. Service og utvalg har siden første dag, vært prioritet nummer en.

Siden tidlig 2000 tallet har Harby, som selvstendige kjøpmenn, også vært en del av Norges beste dagligvare kjede - Kiwi. Vi står med rak rygg bak deres grønne og sunne profil, kombinert med landets laveste priser. Når vi februar 2016, etter nesten et tiår med planlegging, endelig kunne åpne dørene til 1500m2 med kanskje Norges vakreste dagligvareforretning, var vi selvfølgelig veldig stolte. I denne prosessen bestemte vi oss også for å hedre historien og vårt utgangspunkt, ved å lage et godt gammeldags landhandleri i de samme lokalene som vår nye Kiwi butikk.

Harby Landhandel AS er et eget frittstående firma hvor fokuset ligger på personlig service over disk med salg av kvalitetesprodukter. Her finnes masse av lokalmat, men også andre produkter som Røros Tweed osv. har funnet veien til hyllene. Fellesnevneren er at produktene du finner i landhandleriet er laget med kjærlighet og omtanke, gjerne med en fin historie og et flott design.

Å handle på Harby`n, om det er på Kiwi`n eller i landhandleriet, skal være en opplevelse. Vi streber hver dag etter å gjøre denne opplevelsen så minneverdig, men allikevel så enkel og trygg som overhodet mulig.

Om deg:

Du som nå vurderer å søke jobb hos Harby Landhandel AS  må være født med et service - gen litt utenom det vanlige. Du er en naturlig kremmer som liker å snakke med folk og på en diskret og fin måte, tilby kunden det den trenger. Å drive med salg over disk skal være en hyggelig  opplevelse - både for deg og for kunden.. Vi forventer at du er ryddig, løsningsorientert og lærer fort. Vi forventer at du har et smil og et godt humør - og  at du ikke er redd for å bruke det:) Du må en forståelse for at det er kunden som skaper arbeidsplassen din og kunden er det viktigste vi har. Hver eneste en er spesiell og skal behandles deretter. Vi er åpent når andre har fri, og derfor må du være fleksibel ihht. arbeidstid. 

Om jobben:

Deltidsstilling, mellom 5 - 20 timer pr uke.

Harby Landhandel AS er et eget firma beliggende i de samme lokalene som Kiwi Næroset, i Ringsaker.  Her selger vi primært lokal produserte varer fra forskjellige gårds produsenter i Ringsaker, men utvalget utvides stadig og inneholder også nydelige non-food produkter fra leverandører som Røros Tweed og Ment på Fåberg. 

"Krambua" som vi liker å kalle det eller Harby Landhandel er et helt spesielt flott sted å være. 99% av alle kundene som kommer innom er over seg av begeistring for interiøret, følelsen og varene som finnes der. Din jobb vil være å representere dette på den beste måten som finnes; som "kremmer" og fagperson på de ulike varene, samt det å skape en lun og hyggelig atmosfære.  Jobben vil primært bestå av kvelds og helgevakter ( torsdag - søndag) og i ferietider. Du må være innstillt på å jobbe da andre normalt har fri, da det er på disse tidspunktene vi har mest trafikk i butikken. I helgene serverer vi også litt kaffe og "noe attåt". Det er derfor viktig at du kan eller kan klare å lære deg og operere et vaffeljern  e. l med godt innhold samt en kaffemaskin. 

Du vil få anledning til å være med å skape din egen arbeidsplass, påvirke produkter som skal taes inn under de retningslinjer vi har, samt få bestillingsansvar. God opplæring vil bli gitt, noe som vil resultere i stor frihet og ansvar, men med høye forventninger til deg som en selvstendig og løsningsorientert arbeidstaker.

Søknad

- og CV, sendes til kristian@harbyn.no.

Frist: 16. oktober 2016.

Send meg gjerne noen ord om deg selv og om motivasjonen din for å jobbe hos oss. Hva ønsker du å bidra med? 

Ser frem til deg å høre fra deg!

Trivelig hilsen,

Kristian Harby